В Україні карантин вихідного дня буде жорстким. Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час щоденного брифінгу.

Повідомляється, що після введення карантину вихідного дня в Україні, з 00:00 суботи і до 00:00 понеділка по всій країні працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, заправки для автомобілів, Ветеринарні аптеки і громадський транспорт.

Читайте Знай в Google News!

"Все, що стосується ресторанів, кафе або інших закладів громадського харчування, щоб вони працювали виключно на винос" - сказав Максим Степанов.

Максим Степанов, кадр з брифінгу: YoyTube
Максим Степанов, кадр з брифінгу: YoyTube
Максим Степанов, кадр з брифінгу: YoyTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому МОЗ рекомендує на вихідних повністю закривати всі ТРЦ і магазини, крім продуктових.

Однак під час карантину не буде введено комендантську годину, адже для цього в країні необхідно ввести надзвичайний стан, чого МОЗ не рекомендує.

Максим Степанов підкреслив, що повний карантин, сильно вдарити по малому і середньому бізнесу. Тому в уряді прийняли рішення ввести жорсткі заходи тільки на вихідних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі гримить "ресторанний" Майдан, бізнесмени на межі

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський підхопив коронавірус і закрився вдома

Також, "Знай.uа" писав, що кияни начихали на карантин і заполонили метро