Жінка 40 годин народжувала дитину і здивувала навіть лікарів. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що жінка 40 годин народжувала дитину і лише після пологів дізналася, що у неї двійня.

Читайте Знай в Google News!

У родині Метта і Ніколь Ціземер вже через рік після шлюбу планувалося поповнення. Жінка успішно завагітніла і чекала дитину.

Метт і Ніколь були прихильниками природних пологів, тому вони вирішили народжувати вдома в присутності професійної акушерки. З цієї причини вони майже не відвідували клініку і пройшли лише найнеобхідніші процедури.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пара запланувала, що дитина народиться 30 січня, проте у долі були інші плани. У Ніколь відійшли води 29 грудня і чоловік відвіз її в лікарню.

Жінка відразу ж потрапила на операційний стіл, де пролежала 4о годин. Весь цей час медики намагалися врятувати її життя і життя дитини, і їм це вдалося. Однак після народження дівчинки лікарі зрозуміли, що у Ніколь є і друга дитина. Так жінка народила ще й хлопчика.

Для Ніколь і Метта народження двійні стало справжнім сюрпризом, адже вони не робили УЗД. Пара впевнена, що двійнята це подарунок Бога, у якого є план для кожної людини.

Метт і Ніколь Цземер, фото: Прикарпаття Online
Метт і Ніколь Цземер, фото: Прикарпаття Online
Метт і Ніколь Ціземер, фото: Прикарпаття Online

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка "окрутила" італійця і перевезла на батьківщину

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі після пологів змушує дружину худнути приємним чином

Також, "Знай.uа" писав, що Прикута до ліжка криворіжанка народила трьох малюків і заридала на всю країну