Молода мешканка Прикарпаття потребує допомоги для перемоги над важкою хворобою. Про це розповіли у виданні "Правда ІФ".

Повідомляється, що уродженка Івано-Франківської області Ірина Марко 1996 року народження, бореться з важким діагнозом — гостра лейкемія мієлоїдний варіант М1.

Читайте Знай в Google News!

В даний момент дівчина знаходиться в одній з клінік Львівської області. Її лікування вимагає великої кількості часу і коштів, чого сім'я Ірини не може дозволити. Тому її рідні були змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей.

Біля Ірини постійно повинен знаходиться її чоловік Петро, тому гроші на ліки заробляти практично нікому. Крім того у пари є двоє неповнолітніх дитини — син і донька.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Всіх небайдужих просять допомогти важко хворій дівчині і перерахувати будь-які кошти на карту її чоловіка, якщо є така можливість.

Ірина Марко, фото: Правда Іф
Ірина Марко, фото: Правда Іф
Ірина Марко, фото: Правда Іф

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому львів'янину потрібна термінова операція, мама благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку спалює агресивний рак, дочка благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя