Пенсіонерка з Британії закохалася в молодого єгиптянина. Про це розповіли в новинному сюжеті телеканалу НТН.

Повідомляється, що 81-річна британка Айріс Джонс вийшла за 35-річного єгиптянина Мухамеда і прийняла іслам.

Читайте Знай в Google News!

Пара познайомилася в групі присвяченій естетизму. Пенсіонерка дуже хотіла побачити єгипетські піраміди і на цьому грунті вони стали спілкуватися.

"Ми дізналися, що у нас багато спільного. Він дуже розумний і хотів знайти когось такого ж рівня, інтелектуального, і знайшов це в мені" - розповіла Айріс Джонс.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Айріс Джонс і Мухамед, кадр з репортажу НТН: Facebook
Айріс Джонс і Мухамед, кадр з репортажу НТН: Facebook
Айріс Джонс і Мухамед, кадр з репортажу НТН: Facebook

Через деякий час у них виник інтернет-роман, після якого бабуся приїхала до чоловіка. Коли прийшов момент розставання Мухамед вирішив кинути роботу, щоб залишитися з коханою.

Однак одружиться парі вдалося не відразу. Жінку довгий час відмовляли її діти. Багато хто думає, що Мухамед перебуває у відносинах з Айріс лише заради заповіту, що дуже злить чоловіка.

"Мене дратує, як мене називають в медіа. Ви, і всі інші кажуть, що я іграшка. Але я не іграшка. А я не альфонс! Я чоловік!І я не для забави!"- сказав Мухамед в одному з інтерв'ю.

Айріс вірить коханому і каже, що він з нею дуже щирий і між ними справжні почуття, яким не заважає навіть різниця у віці в 46 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що внучка роками тримала бабусю в полоні заради квартири

Як повідомляв портал "Знай.uа", київські копи врятували пенсіонерку від страшної смерті

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі пенсіонерка опинилася на вулиці