Дружина чоловіка загиблого від коронавірусу розповіла про жахи пережитих у лікарні. Про це повідомили у виданні "Телеграф".

У Маріуполі, 12 Жовтня 57-річний чоловік Раїси Митникової-Сичанової Михайло, відчув себе погано. Жінка одразу викликала швидку, яка відвезла його до лікарні.

Читайте Знай в Google News!

У медзакладі персонал не охоче прийняв хворого. Багато лікарів спілкувалися з Михайлом і Раїсою в грубій формі і не хотіли приймати чоловіка на лікування.

"Все це було так зневажливо, немов саме ми були винні в проблемах самої лікарні" - згадує Раїса.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Михайла відразу відмовлялися брати на лікування, проте пізніше виділили йому місце в палаті з бабусями, але без ліжка.

Лікарня, фото: Телеграф
Лікарня, фото: Телеграф
лікарня, фото: Телеграф

Жінка розповіла, що в лікарні були і порожні палати, які перебували в жахливому стані. У них були тріщини на стелі, старі дерев'яні ліжка і потріскані вікна без фіранок.

За словами Раїси кисневим апаратом пацієнти користувалися по черзі, а щоб потрапити у вену голкою медсестра просила підсвітити їй ліхтариком.

Лікарня, фото: Телеграф
Лікарня, фото: Телеграф
лікарня, фото: Телеграф

В один момент Михайла забрали в реанімацію. При цьому жінку до чоловіка не пускали.

У реанімації ставлення до хворого ні краплі не покращилося. Крім цього лікарі говорили Раїсі купувати медикаменти, які до Михайла не доходили. Загалом родина витратила на лікування 60 тисяч гривень.

"На наступний ранок на питання про стан чоловіка лікуючий лікар відповіла грубо:" Ну як ви хочете: він такий товстий, ми таких не рятуємо. Він взагалі не слухається нас, маску знімає, в туалет сам йде, памперс надягати не хоче". На думку лікаря, у Михайла була не просто пневмонія, а COVID-19, але поки не прийшли результати тесту, взятого в момент надходження, вона не може змінити протокол лікування" - розповіла Раїса.

Про смерть Михайла жінці повідомили 22 жовтня в день їх річниці. Однак це не било кінцем лікарняних жахів, з якими зіткнулася сім'я. Після смерті тіло чоловіка відвезли в морг, де його впустили на підлогу і розбили йому обличчя.

Жінка згадує, що не всі медики лікарні були в масках і з відповідним захистом. Однак найбільше її вразила відсутність ліків і кисневих апаратів.

Михайло і Раїса, фото: Телеграф
Михайло і Раїса, фото: Телеграф
Михайло і Раїса, фото: Телеграф

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрєєв налякав ужгородців коронавірусом, хворіють цілими сім'ями

Як повідомляв портал "Знай.uа", красуня львів'янка померла після операції в приватній клініці

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині заборонили вхід до лікарень, "перепустку"