У Черкасах жінка народила дитину під дверима лікарні. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Євгенія Кіркіч з чоловіком Олександром нещодавно перехворіли коронавірусом, тому коли у жінки посеред ночі почалися сутички чоловік відвіз її в обласну лікарню, де приймають з позитивним тестом на короавірус.

Читайте Знай в Google News!

По дорозі в лікарню чоловік подзвонив доктору, яка повинна була приймати у його дружини пологи. Та розбудила свою колегу з лікарні, куди чоловік повіз Євгенію. Однак відділення для хворих коронавірусом було закрито.

Вхід до лікарні, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Вхід до лікарні, кадр з репортажу ТСН: YouTube
вхід в лікарню, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр дзвонив у двері, бігав до медсестер на інший вхід, проте допомоги так і не отримав. Євгенія не могла чекати і тоді чоловік розстелив куртку прямо на землі і прийняв пологи у дружини перед дверима лікарні.

Лікар, якій зателефонував чоловік, встигла доїхати до лікарні вчасно і допомогла Олександру. Коли він тримав дитину на руках, то з лікарні вийшла бригада лікарів.

"Бригада вийшла з інвалідним візком, я не розумію, чим вони думали, вибираючи таку коляску... Всі були дуже повільні, за винятком лікаря, яка їхала" - сказав Олександр.

Олександр Кіркіч, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олександр Кіркіч, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олександр Кіркіч, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Лікарі кажуть, що чоловік повинен був викликати швидку для дружини. До того ж, за їхніми словами, він помилився входом і пішов у загальне відділення, замість перинатального.

Заступник головного лікаря Черкаської обласної лікарні Наталія Лакуста пояснила, що лікарі довго прямували до породіллі через те, що їм довелося одягати захисні костюми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молода дівчина померла під час пологів через п'яного лікаря

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому лікаря пологового будинку звинувачують у страшному, матусі немовлят стиснулися від страху

Також, "Знай.uа" писав, що вагітна жінка була всіяна синцями, ніхто не розумів чому