Дика НП змусила здригнутися Франківськ - у ніч на 15 листопада на вулиці Івасюка собака напав і жорстоко покусав беззахисну жінку.

Про це повідомляє телеграм-спільноті “ЧАТ 112“ та публікує відео, зняти на відеореєстратор автівки випадкового очевидця.

У Франківську жінку покусала собака, скріншот відео

На відео видно, як агресивна тварина накинулась на жінку та повалила її на землю, кусаючи при цьому частини тіла, які потрапили їй "під зуби". Згодом перехожим вдалося відігнати собаку від жертви.

“Хлопці, які були поруч біля жінки сказали, що собака втекла зі стоянки і вони її шукали. Хто саме шукав собаку – хлопці чи жінка – не знаю”, – з жахом розповідають очевидці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Франківську жінку покусала собака, скріншот відео

У пресслужбі патрульної поліції зазначили, постраждалу забрала швидка – в неї серйозні травми через укуси осатанілого пса. Медики зафіксували перелом руки та численні рвані рани по всьому тілу. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

У коментарях під відео користувачі відзначають, ймовірно знають цю собаку. Її бачили на автостоянці – у клітці біля будки сторожа. Пригадують й кличку – Саян.

Нагадаємо, в Запоріжжі на території школи на дитину напав собака. Одна з матерів записала ролик.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , шкуродерка із Запоріжжя замучила десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого