На Прикарпатті виявили сир з неприємним сюрпризом. Про це розповіли на сторінці Держпродспоживслужби Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Стало відомо, що в головне відділення Держпродспоживслужби Івано-Франківської області надійшло повідомлення про те, що в козячому сирі, який надійшов з Нідерландів були оголені бактерії Listeria monocytogenes.

Читайте Знай в Google News!

Оскільки заражений продукт становить небезпеку для здоров'я людини в Держпродспоживслужбі звернулися до всіх операторів ринку з вимогою вилучити вище вказаний сир з прилавків.

"Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищевказаної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні засади та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Публікація Держпродспоживслужби Івано-Франківської області: Facebook
Публікація Держпродспоживслужби Івано-Франківської області: Facebook
Публікація Держпродспоживслужби Івано-Франківської області: Facebook

Також у службі звернулися до жителів Прикарпаття з проханням повідомити до головного відділення Держпродспоживслужби Івано-Франківської області, якщо дана продукція буде виявлена на прилавках торгових точок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дніпрянці впарили" французький " йогурт в супермаркеті

Як повідомляв портал "Знай.uа", найпопулярніші дешеві солодощі виявилися отрутою

Також, "Знай.uа" писав, що у "Сільпо" розлучився бардак, клієнти не знаходять слів