В Івано-Франківську розмістять нові електрозаправки. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час прямого ефіру на свјей сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків повідомив, що в рамках партнерства з Румунією, яке спрямоване на поліпшення клімату, в Івано-Франківську з'являться нові електрозаправки на сонячних батареях.

Читайте Знай в Google News!

"Мав можливість поспілкуватися з мером Ботошані, це Румунія. З цим містом ми реалізовуємо грантовий проект. Отже, в Івано-Франківську буде ще дві електрозаправки на сонячних батареях. Це вперше в Україні, коли такі заправки працюватимуть від сонячних батарей" - сказав Руслан Марцінків.

Він підкреслив, що в місті вже побудовані три безкоштовні електрозаправки і даний напрямок буде розвиватися і далі. Марцінків додав, що кошти для їх будівництва виділили в Європейському Союзі.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Руслан Марцінків повідомляв, що провів зустріч з румунськими партнерами в рамках проекту Part4СМ, який спрямований на поліпшення клімату. Мер додав що реалізація проекту запланована на наступний рік.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі з'явилася унікальна ВУЛИЦЯ для пішоходів

Також, "Знай.uа" писав, що Надала з квітами засікли з 90-річною тернополянкою