Франківчани скаржаться на купи непотребу по вулиці Івасюка, 19, які ростуть з кожним днем усе більше і ризикують перетворитися на справжнє сміттєве містечко.

Про це йдеться на сторінці спільноти "Комуналка ІФ" у Facebook.

“Купа сміття біля будинку на Івасюка, 19 росте з кожним днем. Думаю, що ще пара тижнів і машини там не проїдуть…”, - повідомляє автор допису.

Скріншот Facebook

"Там новобудови поруч ...Хтось один залишив пару мішків і за ним потяглися...Сумніваюся , що забудівельник буде це розчищати! На Максимовича потрібно вивозити на пункт прийому, але люди болт забили платити за це гроші!", "Мер піде і прибере? Це люди свині", - пишуть у коментарях обурені користувачі.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Скріншот Facebook

Скріншот Facebook

Нагадаємо, під Києвом у лісі виявили унітаз. Він стоїть серед дерев. Хто і навіщо його туди приніс, залишається невідомим.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі містяни перетворили подвір'я багатоповерхівки на сміттєзвалище.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині еко-активісти зафіксували самоуправство та свинство співробітників лісгоспу.