Відома співачка, учасниця шоу" Танці з зірками " Санта Дімопулус має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах з якими регулярно ділиться цікавими фото моментами з життя. На цей раз зірка пообіцяла шанувальникам показати все, що вони хочуть побачити. Одним з таких бажань стало листування з колишньою учасницею групи "ВІА Ггра" Надією Мейхер.

У розділі "сторіз" в соцмережі Insgtagram шанувальники Санти Дімопулус захотіли побачити її листування з Надією Мейхер. Зірка не стала нічого приховувати і задовольнила бажання фанатів.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала скріншот листування, де можна побачити, як Дімопулус і Мейхер спілкуються про справи. При цьому жінки дружелюбно налаштовані один до одного і розбавляють текст смайликами із зображенням поцілунків.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Таким чином Дімопулус розвіяла чутки про те, що вони з Мейхер не люблять один одного.

Листування Дімопулус і Мейхер, скріншот: Instagram santadimopulos
Листування Дімопулус і Мейхер, скріншот: Instagram santadimopulos
листування Дімопулус і Мейхер, скріншот: Instagram santadimopulos

Варто зазначити, що під час сьомого прямого ефіру шоу "Танці з зірками" Дімопулус і Мейхер продемонстрували пристрасний поцілунок під час спільного танцю. Це не на жарт підігріло шанувальників і викликало інтерес до відносин зірок за межами проекту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Гвоздьова з "танців з зірками" розібралася з карантином

Як повідомляв портал "Знай.uа", як змінилася Олена Вінницька з часів Віагри

Також, "Знай.uа" писав, що Саніна на "Танцях з зірками" розсмакувала партнера з усіх боків