Дружина пораненого ветерана АТО робить плюшеві іграшки, щоб зібрати гроші на лікування чоловіка. Про це розповіли у виданні "Прикарпаття Online".

Повідомляється, що в 2014 році 35-річний військовий Олександр з Знам'янки отримав поранення на Донбасі.

Читайте Знай в Google News!

З тих пір чоловік пережив безліч операцій і пройшов лікування у військовому госпіталі. Однак це не допомогло і він тепер прив'язаний до інвалідного крісла.

Його дружина Аліна була змушена звільниться з роботи, щоб доглядати за чоловіком. Зараз пара сподівається, що їм допоможуть за кордоном, оскільки лікарі в Україні не можуть навіть встановити діагноз.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сім'я Аліни та Олександра, фото: Прикарпаття Online
Сім'я Аліни та Олександра, фото: Прикарпаття Online
Сім'я Аліни та Олександра, фото: Прикарпаття Online

Після звільнення з роботи у Аліни з'явився час не тільки на догляд за чоловіком, але і на рукоділля, яке вона любить з дитинства. Так, вона стала шити плюшеві іграшки на замовлення, що і стало доходом сім'ї.

"Ціна виробу залежить від розміру. Маленька - від 28 сантиметрів - 250 гривень, 41 сантиметр вже коштуватиме 350-400. В'яжу слоників, котиків, собачок, міньйонів зв'язала багато, панди, єнотики. Щодо витраченого часу: якщо отак сісти, щоб ніхто не відволікав, – можна за п'ять годин маленьку іграшку зробити."- каже Аліна.

За 4 місяці жінка зробила 150 іграшок. Всі вони унікальні і виготовлені вручну. Свої роботи вона публікує на сторінці в соцмережі Facebook, де і приймає замовлення.

Олександр раніше працював майстром по лагодженню комп'ютерів, проте зараз його стан не дозволяє цього робити. Тому чоловік став "секретарем" дружини і допомагає їй приймати замовлення.

Пара разом вже 15 років і вони не збираються падати духом. Завдяки підтримці дружини Олександр вірить у краще і сподівається, що скоро знайдуться лікарі, які зможуть йому допомогти.

Іграшки Аліни, фото: Facebook
Іграшки Аліни, фото: Facebook
іграшки Аліни, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що військового зі Львівщини розстріляв товариш по службі, вдома ридає вагітна дружина

Як повідомляв портал "Знай.uа", Чернівецький архієпископ приголомшив Україну

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі дружки Філатова залишили АТОвців без квартир