Мер Франківська Руслан Марцінків розповів, як врятував священика з коронавірусом. Про це він повідомив під час чергового прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами Марцінківа, 21 листопада він перебував на храмовому святі, де помітив священика у якого була задишка. Після цього мер відправив священнослужителя в лікарню, де у нього діагностували коронавірус.

"Мені вдалося діючого священика, я побачив, що є задишка, помістити в лікарню. Я був на одному з храмових свят в суботу. У нього виявлений ковид і досить велика поразка " - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У зв'язку з цим він звернувся до жителів Франківська із закликом відразу ж звертатися в лікарню при появі перших симптомів захворювання.

Мер Франківська підкреслив, що сьогодні 488 осіб перебувають у міських лікарнях. З них 307 у Центральній міській клінічній лікарні, 28 – у пологовому будинку, 181 – у МКЛ №1 та 43 – у міській дитячій лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко звернувся до киян через масове тестування

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кернес повертається до Харкова, названа дата

Також, "Знай.uа" писав, що мером Дрогобича став Кучма