Олена Зеленська закликала українок не мовчати про домашнє насильство. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Повідомляється, що Олена Зеленська розмістила публікацію до всесвітньої акції "16 днів проти насильства", де закликала людей не сприймати домашнє насильство як норму і надавати допомогу всім нужденним.

Перша леді України підкреслила, що домашнє насильство має безліч форм, починаючи від психологічного тиску і закінчуючи рукоприкладством і це ні в якому разі не можна вважати за методи виховання або доказ любові.

Після цього вона звернулася до українців із закликом не сприймати домашнє насильство як норму.

"Мій заклик до всіх - не сприймайте домашнє насильство як норму, не замовчуйте, не відвертайтеся від тих, кому потрібна допомога. Норма-це нульова толерантність до насильства, і це під силу кожному."- написала Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Публікація Олени Зеленської: Instagram
Публікація Олени Зеленської: Instagram

До публікації Олена Зеленська додала відео, на якому вона разом з укрінськими політиками виступила проти домашнього насильства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікування Зеленського в "Феофанії" обходиться в кругленьку суму з платників податків

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський терміново звернувся до українців