У лікарнях Івано-Франківська не вистачає кисню. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час ефіру на радіо "Західний полюс".

Марцінків повідомив, що лікарні Івано-Франківська, які приймають хворих з коронавірусом мають відчутні проблеми в тому числі і з нестачею кисню.

Читайте Знай в Google News!

"Немає кисню, а самі установки розраховані на його певну кількість. Є багато хворих, тому тут є проблеми" - сказав Руслан Марцінків.

Також мер додав, що в лікарнях існують проблеми з ліками, оскільки їх ніде закупити. В даний момент лікарі використовують медикаменти, які були відкладені в запас.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зараз у лікарнях Франківська перебуває 405 пацієнтів. З них 36 у реанімаційних відділеннях, а більше сотні — на кисневій терапії.

Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook

За словами Марцінківа, якщо у Франківську погіршитися ситуація із захворюваністю коронавірусом, місцева влада готова розгорнути ще 300 додаткових ліжко-місць в поліклініках і залучити їх персонал до лікування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Садовий назвав 7 кроків для успішного Львова

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко зібрав всі перли в одній книзі, українці надривають животи

Також, "Знай.uа" писав, що запорожці з лопатами присоромили Буряка