Сімейні узи-це тісний зв'язок між людьми і рідні завжди прийдуть на допомогу в будь-якій ситуації. Тому завжди важливо молитися за здоров'я і щастя своєї сім'ї.

Сім'я це не завжди кровні родичі. Це можуть бути прийомні батьки, брати і сестри. Адже рідними людей роблять саме узи і відносини. Тому дуже важливо дарувати рідним підтримку і просити Господа про благословення для них.

Читайте Знай в Google News!

Молитва для благополуччя сім'ї:

"Дорогий Господь Ісус Христос, я хочу мати прекрасне життя. Господи, я хочу мати відмінну сім'ю. Благословенний Господь, Я знаю, що не можу цього домогтися, якщо буду жити тільки для себе. Що стосується мене і мого будинку, ми будемо служити Господу. Господи, я хочу, щоб мій будинок був місцем для ігор і розваг, а не тільки для роботи і негативу. Я хочу, щоб моя сім'я була місцем, де ми завжди допомагаємо один одному рости. Я хочу, щоб цей будинок був притулком під час шторму і безпечним. Допоможіть мені захистити мою сім'ю не тільки її фізичні тіла, але і розум. Я хочу, щоб моя сім'я служила вам, служачи іншим. Допоможіть нам бути вірними нашій сімейній місії, нашій меті, тому, для чого ви створили нашу сім'ю. Господи, допоможи мені навчити моїх дітей бути щедрими, проявляючи щедрість до Бога та інших. Допоможіть мені мати широкий кругозір, щоб не тільки піклуватися про свою сім'ю, а й навчити їх піклуватися про весь світ. Давайте служити прикладом відданості, служіння, щедрості і молитви. Я не можу зробити це поодинці, Господь. Тому я прошу вас втрутитися в моє життя, взяти під повний контроль кожну область і дати мені силу чинити правильно. Я молюся твоїм ім'ям. Амінь."

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Для цієї молитви потрібно виділити всього кілька хвилин в день. Однак ці хвилини подарують Вашій родині щастя, удачу і захист про всі негаразди.

Ікона, кадр з відео: YouTube
Ікона, кадр з відео: YouTube
ікона, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Святий Пантелеймон, спаси від хвороб! Потужна молитва від усіх недуг

Як повідомляв портал "Знай.uа", як попросити свого Ангела-Хранителя про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, потужні молитви за дітей: захист від бід і страждань-нечиста сила не отримає шансу