Найтовстіший хлопчик у світі схуд удвічі. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Повідомляється, що 10-річний хлопчик з Індонезії Ар'я Пермана мав весь в 192 кілограми і зміг схуднути більш ніж в двоє.

Читайте Знай в Google News!

Кожен день хлопчик харчувався шкідливою їжею і поступово набирав вагу. Так, в 10 років він вже не міг піти в школу, оскільки важив 192 кілограми.

Медики призначили ар'є дієту, проте вона не допомагала. Пізніше вони дізналися, що хлопчик не дотримувався встановлених правил і продовжував вживати калорійну їжу. При цьому його мама продовжувала готувати колишній раціон. Вона говорила що не може дивитися, як син голодує.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Арья Пермана, фото: bigpicture.ru
Арья Пермана, фото: bigpicture.ru
Арья Пермана, фото: bigpicture.ru

Після цього медики пояснили Ар'є і його мамі, що через таку дієту хлопчик може померти. В результаті дитині зробили рукавну гастропластику і він став наймолодшим пацієнтом в світі, який переніс дану операцію. Також Ар'я став дотримуватися дієти і зміг скинути вагу.

До 13 років він схуд більш ніж в два рази. Підліток скинув 106 кілограм і в даний момент важить 86 кілограм. Зараз хлопчик може ходити в школу і на прогулянки. Однак тепер утворилася нова проблема-обвисла шкіра. Тому Арья готується до операції з видалення складок.

Арья Пермана, фото: bigpicture.ru
Арья Пермана, фото: bigpicture.ru
Арья Пермана, фото: bigpicture.ru

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що надмірна вага можна підхопити від знайомих

Як повідомляв портал "Знай.uа", 200-кілограмовий чоловік схуд наполовину, знайомі не впізнали

Також, "Знай.uа" писав, ніколи не їжте перед телевізором: дієтологи розповідають, як уникнути небажаних наслідків