В Івано-Франківську знайшли жінку, яка вважалася зниклою безвісти – вона звернулася в стані алкогольного сп'яніння в Будинок нічного перебування.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає видання "Місто".

Повідомляється, що в суботу, 28 листопада, в Будинок нічного перебування, в пункт обігріву, в Івано-Франківську звернулася жінка в стані алкогольного сп'яніння. Співробітники закладу пригостили її чаєм, а працівники муніципальної інспекції впізнали в ній жінку, яка пропала безвісти.

Близько двох тижнів тому в поліцію звернувся її чоловік і повідомив, що дружина пішла з дому і довгий час не поверталася. Співробітник муніципальної інспекції повідомив чоловікові про місце перебування його дружини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото: Місто
Фото: Місто

Сама ж зникла розповіла, що всі ці два тижні вела антисоціальний спосіб життя і проживала десь в місті.

У Будинок нічного перебування приїхав її чоловік разом зі співробітниками поліції. Він розповіді, що у жінки є проблеми з алкоголем і подібна ситуація відбувається не вперше. У супроводі правоохоронців він забрав дружину додому. На даний момент жінка перебуває вдома з сім'єю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що наївні Франківчани потрапили в мережі аферисток з кулями і картами.

Як повідомляв портал Знай.иа, 26 листопада в Івано-Франківській області в місті Калуш суд оштрафував жінку, у якої пес загриз сусідського Півня.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті село досі не відновили після повені.