Дочка легендарної української співачки Ніни Матвієнко Тоня має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах з якими ділиться цікавими моментами з життя. Цього разу зірка показала, як вона проводить час на відпочинку в Арабських Еміратах на своїй сторінці в Instagram.

Тоня Матвієнко опублікувала відео, де показала, як вона займається дайвінгом в морі.

Читайте Знай в Google News!

На відео можна помітити Тоню Матвієнко, яка плаває під водою з маскою і ластами. При цьому з одягу на ній лише синій купальник з рожевими квітами.

Придивившись можна помітити, що знаменитість знаходиться на невеликій глибині, проте це не завадило їй знайти величезну морську черепаху і поплавати разом з нею.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У публікації до відео співачка розповіла, що воно було знято на iPhone і таким чином вона хотіла перевірити гаджет в умовах підводної зйомки.

"Айфон перевірку пройшов" - написала Тоня Матвієнко.

Публікація Тоні Матвієнко: Instagram
Публікація Тоні Матвієнко: Instagram
Публікація Тоні Матвієнко: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зять Ніни Матвієнко Мірзоян "коронував" себе в центрі Дніпра

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тоня Матвієнко виклала фотографію матері, що викликає багато запитань

Також, "Знай.uа" писав, що зять Ніни Матвієнко показав, якою стала його дружина після 100 днів утримання