Пенсіонери в Україні ледве зводять кінці з кінцями. Про це розповіла користувачка Соломія Українець на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Соломія українець зустріла в одному з супермаркетів пенсіонерку Галину Миколаївну, яка прийшла купувати продукти на останні гроші і це дуже сильно зачепило дівчину.

Читайте Знай в Google News!

Після цієї зустрічі Соломія не стримала крик душі і висловилася на адресу українських політиків, які позбавили українських пенсіонерів гідних виплат.

"Цю бабусю звуть Галина Миколаївна. На вигляд 80р. Бідно, але чисто одягнена, причесана. Все життя працювала інженером. В її кошику 3 цукерки, 3 картоплини, половина буханки хліба і кілька курячих лапок (ті, яких годують собак і кішок). На більше не вистачає мізерної пенсії. Ще потрібно купувати ліки... депутати, міністри, ви брешете, що немає коштів Підняти пенсії. А самі ікру ложками! Ваше взуття коштує річну пенсію цієї нещасної. Ви-обікрали її і млн. таких, як паразити за рахунок чужої бідності і сліз."- написала Соломія українець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Пенсіонерка, фото: Facebook Соломія українець
Пенсіонерка, фото: Facebook Соломія українець
пенсіонерка, фото: Facebook Соломія українець

Після цього дівчина спробувала достукатися до українських політиків і попросила їх одуматися, адже гроші отримані за допомогою людського горя не принесуть нічого хорошого.

"Ваші батьки не купують три картоплини. Але у кожного з вас є діти. Вам не страшно, що людські сльози впадуть на їхні голови?! Схаменіться, вир*дки..."- додала Соломія українець.

Публікація Соломії Українець: Facebook
Публікація Соломії Українець: Facebook
Публікація Соломії: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні через схеми олігархів найдорожча електроенергія

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сергій Корнак "розніс" владу і висловився про бюджет України

Також, "Знай.uа" писав, що Лазебна пообіцяла українцям надбавку до пенсії