На Прикарпатті магазини переклеюють термін придатності на продуктах. Про це розповів користувач Іван Різник у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Бурштин чоловік виявив переклеєний термін придатності на м'ясі в місцевому магазині "Гулівер", після чого йому нахамив касир.

Читайте Знай в Google News!

Іван Різник розповів, що приніс на касу товар з переклеєним цінником. За його словами, це було м'ясо, якому таким чином продовжили термін придатності на 20 днів. Він зробив зауваження касиру з цього приводу, проте жінка не стала на це реагувати.

"Попросив так не робити. На що жінка грюкнула назад наклейку і ніби нічого не сталося продовжила пробивати продукти зі словами: "а то що такого".. Я не зміг мовчати. Кажу: "Ну так кличте менеджера!”. На що у відповідь: “А я й до дому буду менеджера кликати." - написав Іван Різник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після цього касирка переклала товар і сказала чоловікові віднести його на місце.

Чоловік був обурений такою поведінкою і підкреслив, що це не перший подібний випадок у зазначеному магазині. У зв'язку з цим він звернувся до місцевих жителів з проханням поширити цю інформацію щоб зупинити продаж зіпсованих продуктів і хамське ставлення до покупців.

Публікація Івана Різника: Facebook
Публікація Івана Різника: Facebook
Публікація Івана Різника: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дніпрянину впарили булку із залізною начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівчанин купив буханець хліба з дивною "начинкою", таке краще не їсти

Також, "Знай.uа" писав, що Харківський супермаркет попався на афері з " чорною п'ятницею"