Прикарпатка поїхала до Італії на заробітки і стала оперною дівою. Про це розповіли в сюжеті телеканалу НТК.

Повідомляється, що уроджениця Сопова, Коломийського району, Марія Михаїла виїхала до Італії на заробіток і стала співати в місцевому оркестрі "Оркестр Італьяно".

Читайте Знай в Google News!

Спершу жінці було важко в чужій країні, проте пізніше їй випав шанс заспівати в хорі, яким вона скористалася. У підсумку Марія вже 20 років живе в Італії. Там вона вийшла заміж і народила дітей, проте займатися творчістю не припинила.

Марія Михаїла, кадр з репортажу НТК: YouTube
Марія Михаїла, кадр з репортажу НТК: YouTube
Марія Михаїла, кадр з репортажу НТК: YouTube

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому для сольного виконання Марія завжди намагається вибирати українські пісні через що у неї часто відбуваються дискусії з чоловіком, адже він хоче, щоб жінка співала італійську класику.

"Дуже сприймають італійці. Для них це щось нове. Наші пісні дуже мелодійні і якщо їх передати глядачеві, слухачеві, від чистого серця, тоді буде приголомшливий ефект" - сказала Марія Михаїла.

Зараз прикарпатка є солісткою "Оркесра Італьяно", який відомий у всьому світі. Не так давно колектив співав у Швейцарії. Також вони виступали на концерті пам'яті Леонардо да Вінчі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці ризикують застрягти на заробітках на Різдво

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома письменниця розповіла, як круто поміняти життя в 30 або 40 років

Також, "Знай.uа" писав, що Українка працювала на заробітках в Італії і втратила дочку