Жінка з Рівненської області народила 19 дітей. Про це розповіли у виданні "Факти".

Повідомляється, що 44-річна мешканка села Глинне Рівненської області Світлана Ковалевич народила 19-ту дитину і встановила рекорд.

Читайте Знай в Google News!

Першому синові Світлани 27 років, а наймолодшому — менше тижня. Примітно, що дитина народилася в день народження чоловіка жінки Петра, який також був присутній при пологах.

Вага хлопчика склала 3 кілограми 900 грам, а зріст - 62 сантиметри. Як і всі попередні 18 разів пологи пройшли без втручання лікарів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Світлана Ковалевич, фото: факти
Світлана Ковалевич, фото: факти
Світлана Ковалевич, фото: факти

"Сина назвали Назаром. Ім'я придумали заздалегідь-УЗД ще на 28-му тижні показало, що буде хлопчик. Так що тепер у нас в сім'ї 11 дівчаток і 8 хлопчиків. Вагітність протікала нормально. Я вже досвідчена мама, добре знаю свій організм. Можна сказати, що вагітність – для мене справа звична (сміється). Хоча, звичайно, виносити першу дитину в 18 років і 19-ю в 44 роки (я народила Назара за кілька днів до 45-річчя) – дві великі різниці. Мені вже важко, я швидше втомлююся."- розповіла Світлана Ковалевич.

Примітно, що Світлана і Петро вже говорять про народження 20-ї дитини, проте не хочуть загадувати на перед.

"Не можу сказати, що я дуже цього хочу – все-таки здоров'я вже не те, Мені важко. Багато хто говорить: мовляв, де дев'ятнадцята, там і двадцята. Не знаю. Як Бог дасть." - додала Світлана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка розповіла, як зважилася на переривання вагітності

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка спробувала продати свою дитину китайцям, проте щось пішло не так

Також, "Знай.uа" писав, що дивна історія на Хмельниччині потрясла Україну, діти-заручники