Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків розповів, коли в місті введу локдаун і які обмеження або послаблення очікують городян найближчим часом.

Читайте Знай в Google News!

Про це міський голова розповів під час традиційного відеозвернення на своїй сторінці у Facebook.

За словами Руслана Марцінківа, цього року локдауну не буде, проте його швидше за все введу на початку січня наступного року. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив міським головам, що до питання локдауну уряд повернеться в кінці місяця, враховуючи епідеміологічну ситуацію на той момент. Але у Кабміну є переживання щодо лютого, адже тоді, крім коронавірусу, може початися сезонна епідемія грипу.

Мер Івано-Франківська заявив, що уряд може дозволити водіям громадського транспорту набирати в салон стоячих пасажирів, за умови, що всі будуть носити маски.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Руслан Марцінків повідомив, що станом на п'ятницю, 4 грудня, в лікарнях Івано-Франківська перебуває 312 пацієнтів з коронавірусом. У Центральній міській лікарні – 161, у міській клінічній лікарні №1-145. У двох реанімаціях перебуває 27 пацієнтів. За минулу добу летальних випадків зафіксовано не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Франківську накрутять тарифи на воду.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Франківську незадоволені активісти навідалися до мера.

Також Знай.иа писав, що у Франківську підвищать вартість проїзду в комунальному транспорті.