Вагітна жінка скинула з 13-го поверху немовля своєї подруги. Трагедія сталася у столиці Росії – Москві, повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, до Ярослави, матері загиблої дитини, у гості завітала подруга, що перебуває на сьомому місяці вагітності – Дар’я.

Немовля спало, і коли матір відволіклася від нього, 30-річна подруга схопила дитину і викинула у вікно.

Тіло малюка виявив кур’єр, який саме підходив до будинку. Він же викликав поліції. Шокована матір дівчинки кинулася у двір, однак було вже пізно – дитина загинула на місці. Зараз жінка перебуває в шоковому стані, за нею наглядають лікарі – вона не може сприйняти загибелі донечки. До речі, в неї є і старша дочка – та саме перебуває на лікуванні.

Дарина Шавєлкіна

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Правоохоронці затримали вбивцю, однак встановити мотиви скоєного не можуть – жінка відмовляється говорити. Пізніше було встановлено, що Дарина Шавєлкіна страждає від поліморфного психопатичного розладу, який супроводжується мареннями, маячнею, а також манією переслідування.

Ярослава і її чоловік

Незабаром вбивця і сама має стати матір’ю, адже перебуває на сьомому місяці вагітності. Її взяли під варту, вирішується питання про засіб обмеження свободи.

Раніше повідомляли, українців закликали не поспішати "творити добро" і їхати до інтернатів: "Подарунки псують дітей".

Як повідомляв Знай.uа, історія закарпатської родини вражає в саме серце, батьківство як покликання: "Ви навіть не уявляєте, чого ми наслухалися".

Знай.uа писав, Джамала протестувала "пакунок малюка": що видають мамам у пологовому будинку.