Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників з якими в соцмережах охоче ділиться цікавими моментами з життя. Цього разу артист приміряв на себе образ американця з 90-х і опублікував відповідну фотосесію на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Павло Зібров опублікував знімки, які зробив Івано-Франківський художник Марк Сосяк, і приміряв на себе образ американця з 90-х.

Читайте Знай в Google News!

На знімках можна побачити Павла Зіброва одягненого в білу футболку, шкіряну куртку коричневого кольору і чорні сонцезахисні окуляри. Його волосся зачесане назад, а фірмові вуса відмінно доповнюють образ.

Серед опублікованих фото також є знімок з фотографом, який одягнений в такому ж образі, як і артист.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

"Цей образ був одним з моїх фаворитів - Америка 90х років-волосся, хвіст, окуляри, біла футболка і шкіряний піджак. Було дуже незвично, але, на мій погляд, вийшло круто. Зазвичай всі звикли бачити мене в концертних костюмах і сорочках, а тут кардинально інший стиль!" - підписав публікацію Павло Зібров.

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", кулінари-аматори "МастерШеф" годували Тіну Кароль, хто не зміг вразити артистку вишуканим смаком і поїхав додому

Також, "Знай.uа" писав, Кіркоров наплював на карантин і вийшов світити своїм радаром в люди: "Коля, піди”