Дружину священика спалює коронавірус. Про це священнослужитель Петро Терелецкий розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що дружина батька Петра Терлецького Катерина в даний момент знаходиться в лікарні з коронавірусом. Вона нещодавно пережила пологи і її легені вражені на 90%. Тому священик просить усіх небайдужих людей помолиться за його дружину.

Читайте Знай в Google News!

Зараз жінці повністю змінили лікування, адже для дитини небезпеки вже немає. Тому їй необхідні дорогі медикаменти.

"Хочу подякувати всім Вам за те, що в безодні думок і невпевненості можу відчувати в серці світ. Дійсно, молитва Церкви-це божественне таїнство в цьому світі. Не можна пояснити інакше, чому в гірші хвилини можливих вироків швидко повертався спокій. Тільки сьогодні дізнаюся, що нас пам'ятають у молитві та звершенні Євхаристії не тільки в колі друзів, а й зовсім незнайомі люди і громади, не тільки в моїх громадах, в УКУ у Львові, а й у всіх сторонах розсіяння наших українців, не тільки наш Глава і владики, а й малі діти, особи, самі в хворобах і потребах, військові в небезпеках. Спасибі всім, ви даєте нам силу!" - написав Петро Терлецький.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також священик розповів, що його дочка Дарина почувається добре і знаходиться у відділенні для новонароджених. Однак Катерина і далі підключена до апарату ШВЛ і крім пневмонії у неї виникли тромби в легеневих артеріях.

В даний момент на медикаменти для жінки необхідно зібрати суму в 18 846 гривень і Петро Терлецький не має такої можливості. Тому він звернувся до всіх небайдужих людей за допомогою.

Публікація Петра Терлецького: Facebook
Публікація Петра Терлецького: Facebook
Публікація Петра Терлецького: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що глава МОЗ Степанов показав дірку в бюджеті на медицину, Україна ризикує залишитися без медиків

Як повідомляв портал "Знай.uа", головний рабин синагоги в Києві Моше Асман захворів ковидом

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 10 811 нових хворих коронавірусом, 195 померло