У Франківську мешканці окремих районів окупували нові автобуси. Про це розповіла Ірина Ільків на сторінці "Комуналка ІФ" у соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що 7 грудня їхала за маршрутом №50, де побачила, як дві жінки виганяли пасажирів, які не з села Підпечери.

Читайте Знай в Google News!

"На зупинці біля ринку жінки ,які сиділи в автобусі вигнали дівчину ,мотивуючи це тим, що автобус тільки для подпечерецьких, а для неї є багато інших маршрутів, як 49 і 39, на кожній зупинці, коли хтось хотів зайти, вони перепитували "це наш чи не наш" при цьому обговорюючи чого чужі лізуть в їх автобус." - написала Ірина Ільків.

Автобуси, фото ілюстративне: Facebook КП Електоравторанс ІФ
Автобуси, фото ілюстративне: Facebook КП Електоравторанс ІФ
Автобуси, фото іллюстративне: Facebook КП Електоравторанс ІФ

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Жінка підкреслила, що пасажирки також невтішно висловилися і на її адресу. Вона не хотіла скандалити і не звернула на це уваги. У зв'язку з цим вона задалася питанням, для кого саме запустили нові маршрути.

"Поясніть тим всім новоприбулим жителям ОТГ, що ці нові маршрути запустили не особисто для них а для всіх жителів міста, і нехай спочатку навчаться культурі і поважають інших пасажирів, щоб їздити в комунальних автобусах" - додала Ірина Ільків.

Публікація Ірини Ільків: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Ірини Ільків: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Ірини Ільків: Facebook Комуналка ІФ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові пенсіонера затиснуло в дверях маршрутки, водій не поспішав рятувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові водій-псих затиснув хлопчину в дверях тролейбуса

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла не вистачає