Сім'я учасника шоу" Холостяк " Григоря Решетника знялася в кліпі Ольги Цибульської. Про це розповіли на порталі "WestNews".

Повідомляється, що Ольга Цибульська запросила сім'ю відомого телеведучого Григоря Решетника сняться в її кліпі на композицію "Дівчинка".

Читайте Знай в Google News!

Дружина телеведучого Христина Решетник в соцмережах поділилася емоціями від зйомок.

“Коли нам зателефонувала Цибульська і запропонувала знятися в її музичному творінні, ми відразу погодилися. Перший сімейний досвід зйомок у кліпі, неймовірно-професійна атмосфера на майданчику і душевність всіх – діти сміялися, обіймали групу, як рідних і не хотіли йти додому, а йшла вже 4 година зйомок." - написала Христина Решетник.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Христина і Григорій Решетник, фото: Facebook
Христина і Григорій Решетник, фото: Facebook
Христина і Григорій Решетник, фото: Facebook

Вона також розповіла, що була вражена тим, як Ольга Цибульська підійшла в роботи і практично повністю бидла зайнята зйомками.

"Самовіддача головної витівниці перформансу вражала - вона вже була добу на знімальному майданчику, а ніби півгодини тільки" - додала Христина Решетник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", фаворит Кароль Дан Балан видав все про " танці з зірками"

Також, "Знай.uа" писав, що Alyona Alyona знайшла серед дерев чарівні грибочки і почалося