Ведуча тревел-шоу "Le Маршрутка" Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах з якими вона охоче ділиться кумедними відео та цікавими моментами з життя. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість повідомила, що її улюблений вихованець потрапив на операційний стіл.

Леся Нікітюк опублікувала кілька знімків, де показала, як її улюбленому псу Рафіку роблять операцію, а також вирішила підтримати його вельми незвичайним способом.

Читайте Знай в Google News!

На одному зі знімків можна помітити Лесю Нікітюк, яка тримає в руках пса Рафіка після операції. Зірка позує на тлі каміна з новорічними іграшками і одягнена в светли6е спортивні штани і високий топ з довгим рукавом.

Вихованцеві телеведучої деякий час доведеться носити ветеринарний пластиковий комір, щоб він не міг пошкодити шви. Тому Нікітюк вирішила підтримати улюбленця і додала собі точно такий же нашийник.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"І в горі і в радості" - підписала публікацію Леся Нікітюк.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівчанка Лілія Ребрик показала чарівного малюка на руках у доньки

Також, "Знай.uа" писав, що Ірина Білик влаштувала 5-річному синові розкішний день народження, невістка допомогла