Юна співачка з Прикарпаття стрімко набирає популярність. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Повідомляється, що влітку 4-річна калушанка Оля Паньків зняла кліп на пісню "Квітка душа" і знайшла велику популярність в соцмережах.

Читайте Знай в Google News!

Не дивлячись на свій юний вік дівчинка вже не з чуток знає, що таке успіх і які зусилля необхідно докласти для його досягнення. Регулярна робота над собою допомогла 4-річній дівчинці здобути перемоги на всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсах, який проходили в Німеччині, Словенії, Чехії та інших країнах.

Оля Паньків, кадр з кліпу: Facebook Студія Толока
Оля Паньків, кадр з кліпу: Facebook Студія Толока
Оля Паньків, кадр з кліпу: Facebook Студія Толока

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також юна калушанка отримала нагороду від Народної артистки України Ніни Матвієнко, увійшла до енциклопедії "найвидатніші діти України" та до ТОП-20 вокалістів року.

Один з останніх конкурсів, де дівчинка брала участь — вокальний конкурс "Kachaj", який проходив у Києві. Олья Паньків виступила дуже гідно і впевнено пройшла у фінал. За участь їй вручили в подарунок професійний мікрофон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що гаряча внучка Боярського насилу вмістила пишні груди в кадр

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських розпустила волосся і пустилася у всі тяжкі