У Росії ревнивий чоловік до смерті закатував дівчину і її 9-річного брата. Про це розповіли у виданні "Прикарпаття Online".

Повідомляється, що в місті Армавір, в Росії, 32-річний Акшин Гусейнов жорстоко вбив свою 26-річну співмешканку Вікторію Макарову, а пізніше розправився з її 9-річним братом.

Читайте Знай в Google News!

Після вбивства дівчини чоловік кинув її тіло у ванну і на його тлі записав відеозвернення, де заявив, що "у нього не було іншого виходу" і навіть поскаржився на те, що витратив кращі роки життя на дівчину.

Акшин Гусейнов та Вікторія Макарова: Прикарпаття Online
Акшин Гусейнов та Вікторія Макарова: Прикарпаття Online
Акшин Гусейнов і Вікторія Макарова: Прикарпаття Online

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також вбивця відправився до 9-річного брата дівчини. Він жорстоко мучив дитину, зламав йому руки і ноги і лише після цього вбив.

Пізніше автомобіль Акшина Гусейнова був виявлений в селищі Джубга. В даний момент вбивцю розшукує поліція. Згідно з попередньою інформацією злочинець хотів покінчити з життям.

"За версією слідства, вдень 10 грудня 2020 року між підозрюваним і співмешканкою стався конфлікт на грунті ревнощів. Під час сварки зловмисник наніс опонентці безліч ударів в область голови, убивши її, після чого перемістив тіло загиблої у ванну. Потім зловмисник на автомобілі попрямував до Станиці Новоолексіївської Курганинського району, де з особливою жорстокістю скоїв вбивство 9-річного брата загиблої. Після події підозрюваний прибув в селище Джубга Туапсинського району, де залишив автомобіль недалеко від моря і зник " - кажуть поліцейські.

Акшин Гусейнов та Вікторія Макарова: Прикарпаття Online
Акшин Гусейнов та Вікторія Макарова: Прикарпаття Online
Акшин Гусейнов і Вікторія Макарова: Прикарпаття Online

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом банда закидала копів гранатами, а ті відстрілювалися і поранили самих себе

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'яна мати вигнала маленьку дочку замерзати в снігу

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині застрелили грозу криміналу 90-их