За минулу добу на Прикарпатті виявили 202 нові випадки інфікування коронавірусом. Всього від початку пандемії в області зареєстрували 40 484 хворих на COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Від коронавірусу одужало ще 409 людей. З початку пандемії недугу подолало 16 459 жителів області - повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі. Про це інформує Система моніторингу поширення епідемії.

Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay
Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay

Станом на ранок 12-го грудня, зафіксували сім летальних випадків з COVID-19. Загалом, з підтвердженим діагнозом "коронавірусна інфекція" померло 725 прикарпатців.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відзначимо, що загалом в Україні за минулу добу зафіксовано ​​12 811 нових випадків коронавірусної хвороби Зокрема, захворіли 593 дитини та 572 медпрацівники. Летальних випадків – 243, а одужало за добу 13 653 особи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.