Женщзина самостійно виховує однояйцевих трійнят. Про це розповіли у виданні "Жемчужинка".

Повідомляється, що в 2014 році Беккі Аллен народила трьох хлопчиків, при цьому у неї вже була одна дочка, якій на той момент було три роки.

Читайте Знай в Google News!

Малюки народилися раніше терміну і важили не більше кілограма. Лікарі були вражені тим, на скільки схожі хлопчики. Вони провели ДНК-тест і з'ясували, що діти Беккі дійсно однієї трійнята. Таке можливо лише в одному випадку з двохста мільйонів.

Завдяки цьому на дітей жінки звалилася популярність, а журналісти не давали їй проходу. Це скоріше заважало, адже Беккі тоді було лише 23 роки, вона ледве справлялася з сім'єю, а пізніше від неї пішов чоловік. Він допомагає дітям фінансово, проте відмовився брати участь у їхньому вихованні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Беккі і трійнята, фото: jemchyjinka
Беккі і трійнята, фото: jemchyjinka
Беккі і трійнята, фото: jemchyjinka

З моменту народження трійнят пройшло вже п'ять років. Беккі допомагає її восьмирічна дочка і рідні.

Хлопчики досі схожі один на одного і відрізнити їх може тільки мама. До того ж їм подобається все однакове: іграшки, одяг, ігри і т.д. тому Беккі закуповує речі для дітей в потрійному екземплярі.

Трійнята, фото: jemchyjinka
Трійнята, фото: jemchyjinka
трійнята, фото: jemchyjinka

Не дивлячись на це у них дуже різні характери: старший — лідер; середній — спокійний і врівноважений; молодший — справжній власник. Ці риси проявляються у всьому, від ігор до материнської уваги.

Беккі успішно справляється з батьківськими обов'язками, до того ж вона вчиться на медсестру і хоче працювати в пологовому будинку, де народила своїх дітей.

Беккі і трійнята, фото: jemchyjinka
Беккі і трійнята, фото: jemchyjinka
Беккі з сім'єю, фото: jemchyjinka

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині овдовілий ветеран АТО один виховує шістьох дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", мама зробила татуювання новонародженому синові

Також, "Знай.uа" писав, що Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське