Чоловік самостійно виховує чотирьох дітей. Про це розповіли на порталі "Калинівка.City".

Повідомляється, що дружина Костянтина Сороки Наталія пристрастилася до алкоголю і кинула його з трьома синами і дочкою. Однак чоловік не здався і зайнявся їх вихованням.

Жінку позбавили батьківських прав у 2017 році, відтоді вона зникла і не намагалася вийти на контакт з дітьми.

Чоловік розповів, що у його дітей дуже різний характер і виховувати їх іноді не просто, проте він навіть не думав здаватися, оскільки дуже їх любить.

"Жора, він лідер. Якщо йому не подобається суп і він базікає ложкою в тарілці, то вже треба всіх змушувати їсти. Їсть Жора - і їдять все. Костя дуже розважливий, він часто робить зауваження нам і з завданнями, коли дітям даю щось написати, вправляється найкраще. Колька дуже спокійний, але коли сварюся на інших, стає на їх захист. А Іванка - це маленька лялька, модниця " - розповів Костянтин Сорока.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Діти Костянтина Сороки: Калинівка.City
Діти Костянтина Сороки: Калинівка.City
діти Костянтина Сороки: Калинівка.City

Зараз Костянтину 56, але це не заважає йому справлятися з батьківськими обов'язками. Він готує їжу для дітей, грає з ними, водить в дитячий сад і важко працює, щоб прогодувати сім'ю.

При цьому чоловік не скаржиться на своє життя і нікого не звинувачує. Він по справжньому насолоджується роллю батька і прагне виховати дітей гідними людьми.

Діти Костянтина Сороки: Калинівка.City
Діти Костянтина Сороки: Калинівка.City
діти Костянтина Сороки: Калинівка.City

Нагадаємо, що на Тернопільщині овдовілий ветеран АТО один виховує шістьох дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", мама зробила татуювання новонародженому синові

Також, "Знай.uа" писав, що Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське