В Івано-Франківську чоловікові стало погано за кермом, що призвело до ДТП. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що в Івано-Франківську літньому водієві автомобіля "ВАЗ-2105" різко стало погано під час руху на прямій ділянці дороги. В результаті чоловік втратив керування над автомобілем і врізався в огорожу приватної території.

Свідки події викликали швидку допомогу на місце ДТП. По прибуттю медики спробували реанімувати чоловіка, однак це не принесло результату — чоловік загинув на місці події.

ДТП у Франківську, фото: Галка
ДТП у Франківську, фото: Галка
ДТП у Франківську, фото: Галка

Про причини погіршення стану чоловіка під час руху та інших можливих постраждалих інформації не повідомляли.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В даний момент на місці події працюють правоохоронці, які встановлюють особу загиблого чоловіка і з'ясовують всі обставини трагедії, що сталася.

ДТП у Франківську, фото: Галка
ДТП у Франківську, фото: Галка
ДТП у Франківську, фото: Галка

Нагадавши, на Львівщині збожеволіла маршрутка пірнула в озеро і розполохала всіх жаб

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві п'яна автоледі на Lexus влетіла в Citroen, постраждала дитина: "святкувала день народження"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді вантажівка "Укрпошти" в'їхала в легковик, листів не чекайте: "Вам посилка!"