Відома українська співачка Тіна Кароль має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз знаменитість вирішила зробити анонс нового альбому і порадувала передплатників пікантною обкладинкою в своєму Instagram.

Тіна Кароль розповіла про реліз нового альбому присвяченого 15-річчю її музичної кар'єри і опублікувала обкладинку, на якій вона позує без одягу.

На знімку можна побачити Тіну Кароль, яка повністю оголена позує на сірому тлі. При цьому зірка вибрала досить незвичайну позу, при якій змогла прикрити всі інтимні місця.

У підписі до публікації Тіна Кароль розповіла про швидкий реліз "Ювілейного альбому", який складатиметься з найпопулярніших хітів співачки.

"Прем'єра! Музичний спектакль "Ювілейний альбом " складається із знакових хітів за всю 15-ти річну історію кар'єри Тіни Кароль, запис яких відбувся під час її ювілейного туру. Live-виконання і мюзикловий жанр створюють атмосферу живого концерту, в якому співачка оповідає зі сцени вражаючу історію свого успіху."- написала Тіна

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Публікація Тіни Кароль: Instagram
Публікація Тіни Кароль: Instagram
Публікація Тіни Кароль: Instagram

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська проговорилася про потаємне

Як повідомляв портал "Знай.uа", заміжня Каменських поманила чоловіків ультра коротким платтям

Також, "Знай.uа" писав, що переможниця "Танців з зірками" Дімопулос видала, навіщо запропонувала Саніній кубок