Мер Франківська Руслан Марцінків захистив кандидатську роботу. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків повідомив, що 17 грудня пройшов захист його кандидатської роботи на тему: "Правові засади створення та діяльності Служби безпеки ОУН!".

Мер підкреслив, що для нього ця робота була психологічно важкою, проте він був радий зайнятися даним питанням.

"Тема дуже актуальна, бо існують досі міфи та стереотипи, тому маємо докласти зусиль змінити ставлення українців до діяльності СБ ОУН! Дякуємо Університету Короля Данила за можливість працювати над важливою тематикою! Для мене ця тема близька, бо люблю історію ОУН ще з часу активного перебування в Пласті та й у родині були представники національно - визвольного руху 20 століття!" - написав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків захистив кандидатську роботу, фото: Facebook
Руслан Марцінків захистив кандидатську роботу, фото: Facebook
Руслан Марцінків захистив кандидатську роботу, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім цього Руслан Марцінків додав, що присвятив цю роботу легендарному члену ОУН/УПА Фотію Володимирському, який помер 4 січня 2014 року в Івано-Франківську.

"Також присвячую цю працю Фотію Володимирському, крайовому провіднику братства ОУН-УПА, бойовкарю СБ ОУН на півночі Тернопільщині! (відійшов у вічність 2014) Слава Героям!"- додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що друг покійного Кернеса Фукс спантеличив подробицями смерті мера

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко розповів киянам про величезну дірку в бюджеті

Також, "Знай.uа" писав, що Філатов нарвався на гнів українців через смерть Кернеса