В Івано-Франківську відкрили виставку, присвячену вимерлим тваринам, які жили на планеті десятки тисяч років тому.

Детальніше про це розповів міський голова Руслан Марцінків на своїй сторінці в Facebook.

У суботу, 19 грудня, в центрі Івано-Франківська на території Палацу Потоцьких відкрилася виставка "Ice Park". На ній представили опудала тварин, які жили на Землі близько 7-10 тисяч років тому. Вони виконані максимально реалістично, а деякі з них можуть рухатися.

Опудало / фото: Facebook
Опудало / фото: Facebook

Виставка функціонуватиме протягом усіх новорічних та різдвяних ярмарків. З 19 по 25 грудня вхід для дітей буде безкоштовним, для дорослих – 150 гривень. Діти можуть відвідувати "Ice Park" тільки в супроводі дорослих, а останній може провести на виставку безкоштовно двох дітей.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жителів міста запрошують відвідати парк не тільки вдень, але і ввечері, адже виставка буде висвітлюватися.

Опудала / фото: Facebook
Опудала / фото: Facebook

Руслан Марцінків / фото: Facebook
Руслан Марцінків / фото: Facebook

Опудало / фото: Facebook
Опудало / фото: Facebook

Нагадаємо, що у Львові проходила виставка " живі динозаври", де можна побачити 24 види рухливих моделей динозаврів і скелетів цих рептилій в реальних розмірах.

Як повідомляв портал Знай.иа, скульптуру Дніпровського майстра показали на одній з найбільших міжнародних виставок у Сіднеї.

Також Знай.иа писав, що у Харкові пройшла фотовиставка до 30-річчя падіння Берлінської стіни. На виставці показали фотографії, автором яких є німецький фотограф Юрген Ріттер.