Юні танцюристи з Франківська стали абсолютними чемпіонами Європи. Про це розповіли на порталі Ратуша.

Повідомляється, що юні танцюристи з Франківська Денис Сердюк і Вікторія Варварук перемогли на турнірі IDSA European Championship 2020, який проходив у Польщі, в місті Bialka Tatrzanska.

Франківчани виступали в категоріях: Європейський танець та латино-Американський танець. Всього пара провела 10 танців і по всіх отримала "золото". Таким чином вони стали абсолютними чемпіонами у віковій категорії "юніори-1" (12-14 років).

Талановиті Франківчани є вихованцями клубу Dance Generation. Вони тренуються під керівництвом вихованця КСТ "Динамо" Миколи Бельбаса і не дивлячись на совй юний вік вже мають звання майстрів спорту зі спортивного танцю.

Денис Сердюк навчається у 7 класі ліцею №11, а його партнер Вікторія Варварук — у 7 класі ліцею №15. Крім талантів до танців діти також є відмінниками в навчанні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Денис Сердюк та Вікторія Варварук, фото: Ратуша
Денис Сердюк та Вікторія Варварук, фото: Ратуша
Денис Сердюк та Вікторія Варварук, фото: Ратуша

Нагадавши, гімнастка з Тернополя стала чемпіонкою Європи - вперше в історії України

Як повідомляв портал "Знай.uа", Усик обзавівся російською підтримкою після скандалу через РПЦ: "З тобою братнє серце"

Також, "Знай.uа" писав, львів'янка переплюнула всіх суперників в інтелектуальній сутичці: "Королева шахів"