Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників з якими він ділиться в соцмережах цікавими публікаціями і моментами з життя. Цього разу артист вирішив привітати шанувальників з днем святого Миколая на своїй сторінці в Instagram.

Павло Зібров опудикував фотографію з дочкою Діаною і привітав усіх українців з днем святого Миколая.

На опублікованому фото можна побачити Павла Зіброва. Який обіймає свою дочку Діану і позує з нею на вулиці. Співак одягнений в куртку кавового відтінку і чорні штани, а його дочка в рожеву кофтинку і бордове пальто.

У підписі до публікації Павло Забров привітав українців з днем святого Нікола і побажав усім миру, добра, любові та гарного настрою.

"Щиро вітаємо Вас з Днем Святого Миколая - одним з найсвітліших і радісних свят! З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, яка під силу тільки Святому. Бажаємо справжнього дива і безмежної радості, добрих посмішок рідних і любові, веселих миттєвостей і гарного настрою, світлої надії і міцної віри в доброту. Нехай Святий Миколай принесе щастя у ваші родини та благополуччя рідній Україні. P. S. Діана сказала, поки є батьки - ми діти, тому під подушкою знайшла маленький подаруночок від Миколайчика" - написав Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик зізналася, як 2020 рік змінив її сім'ю

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу "згрішила" перед головною ялинкою країни

Також, "Знай.uа" писав, що Гола Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка