Підліток зміг перемогти рак. Про це розповіли на сторінці благодійного фонду "Таблеточки" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 14-річному хлопцю з Полтави на ім'я Заман лікарі поставили страшний діагноз-рак крові. Підліток довгий час боровся із захворюванням і зараз його вже виписали.

Це стало можливим завдяки операції з трансплантації кісткового мозку, яку провели в клініці "Охматдит" у Києві. Донором для Замана став його старший брат.

Після цього підлітка виписали і він зможе провести новорічні свята вдома зі своєю сім'єю. На прощання команда медиків подарувала Заману футбольний м'яч і кубок за успішну боротьбу з хворобою.

Заман, фото: Facebook Таблеточки

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У фонді "Таблеточки" висловили величезну подяку всім небайдужим людям, які надали допомогу Заману і продовжують допомагати іншим хворим дітям.

"Дякуємо нашим благодійникам за допомогу Заману і таким дітям, як він! Нехай діти ніколи не будуть одні в боротьбі з раком!" - зазначено в публікації.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Нагадаємо, що для маленьких чернівчан відкрили відділення дитячої консультації, батьки не натішаться

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї

Також, "Знай.uа" писав, що хмельничанка рятує онкохворих жінок від наслідків хімії, не бере жодної копійки