У Франкровську водій маршрутки не дав жінці з коляскою увійти в салон і поїхав з її дитиною. Про це розповіла Маряна Калиняк-Граматій на сторінці "Коммуналка ІФ" у соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що намагалася потрапити в автобус №22 разом з маленьким сином і ще однією дитиною в колясці, проте через водія не змогла цього зробити.

За словами жінки в автобус потрапив лише її син, а вона з коляскою Увійти не змогла, оскільки водій закрив перед нею двері і поїхав.

"На зупинці бастіон водій 22 автобуса, не дочекавшись поки я з коляскою зайду в другі двері, закрив їх і поїхав з моїм сином в салоні. Автобус під'їхав, водій відкрив другі двері, ми з сином і з коляскою, в якій менша була, якраз хотіли заходити, але водій не дивиться в дзеркала, мабуть його не навчили. Він закрив двері і поїхав з дитиною в салоні, добре що малий підбіг і сказав що мама на зупинці" - написала Маряна Калиняк-Граматій

Автобус, фото Маряна Калиняк-Граматій: Facebook Комуналка ІФ
Автобус, фото Маряна Калиняк-Граматій: Facebook Комуналка ІФ
Автобус, фото Маряна Калиняк-Граматій: Facebook Комуналка ІФ

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У підсумку Жінка все ж увійшла в салон що-б забрати дитину, проте на цьому все не закінчилося. Водій став ображати її і навіть застосував фізичну силу.

"Коли я наздогнала автобус ,щоб забрати дитину, почула від водія багато ненормативної лексики. Коли водій почав мене ображати, я зайшла в салон та ще й отримала від водія кулаком в обличчя за те що захищала себе і дитину" - додала Маряна Калиняк-Граматій.

У зв'язку з цим жінка хоче відновити справедливість і покарати водія, який з нею так обійшовся.

Публікація Маряна Калиняк-Граматій: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Маряна Калиняк-Граматій: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Маряна Калиняк-Граматій: Facebook Комуналка ІФ

Нагадаємо, що у Львові нахабний маршрутник змусив школяра йти пішки

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині грандіозно подорожчають маршрутки, 15 гривень за добиті тарантачки

Також, "Знай.uа" писав, що вагітну українку у військовій формі ігнорують маршрутники