Руслан Марцінків готовий співпрацювати з Буковелем, щоб залучити туристів до Франківська. Про це мер міста заявив під час засідання виконавчого комітету.

Повідомляється, що під час засідання виконавчого комітету Івано-Франківська чиновники затвердили проект Програми розвитку туристичної галузі на наступні 5 років. Однак у мера Руслана Марцінківа з'явилися заперечення фінансового характеру до даної програмові.

"Хочете програму? Заробляйте туристичний збір. Ми всі гроші віддамо в управління туризму на проекти. Нам для бюджету це дешевше буде, я вже порахував " - сказав Русдлан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр із засідання виконавчого комітету: Facebook
Руслан Марцінків, кадр із засідання виконавчого комітету: Facebook
Руслан Марцінків, кадр із засідання виконавчого комітету: Facebook

Після цього він додав, що у Франківську є цікаві місця, проте вони або не великі, або ще не заповнені, або працюють у певний сезон. Мер вважає, що це не здатне на довго затримати туристів в Івано-Франківську, тому важливо створити відповідні умови.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Чого нам бракує? Ізюм. Чогось такого великого. Нам потрібно щось таке масштабне, щоб зупинитися по дорозі на Буковель. Щось таке, як Парк розваг. Щоб людина їхала, заїхала до Франківська і залишилася тут на кілька днів. Це повинен бути не проект на громадських засадах, а бізнес, а ми повинні створювати умови" - додав Руслан Марцінків.

Після цього Марцінків підкреслив, що для того, щоб знайти особливості Франківська, які сподобаються туристам, він готовий співпрацювати з Буковелем.

Нагадаємо, що Кличко примчав на похорон Кернеса і побачив, чого не вистачає Києву

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий переміг коронавірус і посміхнувся львів'янам

Також, "Знай.uа" писав, що Каспрук закликав чернівчан повстати проти Михайлішина