Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram він вирішив розповісти, як сильно чекає початку новорічних свят.

Юрій Горбунов опублікував коротке відео і розповів, що замість роботи хоче святкувати Новий Рік.

На опублікованому відео можна побачити Юрія Горбунова на повний зріст. Він одягнений в піджак і штани коричневого кольору, які відмінно контрастують з білими кросівками і білою футболкою.

Сам же Горбунов не рухається і позує заправивши руки в кишені брюк. На задньому плані, за телеведучим, можна помітити безліч моніторів на яких відтворюється абстрактна анімація.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до публікації Юрій Горбунов зізнався, що дуже хоче, щоб швидше настали свята.

"Коли вже сильно хочеться свята, але ще потрібно працювати" - написав Юрій Горбунов.

Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy

Нагадаємо, що оголену Тіну Кароль викрили в плагіаті? Колишня Бібера Гомес вже так роздягалася

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк розслабилася у ванній на очах у тисяч: перед цими формами неможливо встояти

Також, "Знай.uа" писав, що Полякова вимазала пухкі губки білою штукою, пікантність зашкалює