У Франківську знову з'явиться "алея відомих франківчан". Про це розповіли у виданні "Фіртка".

Заступниця міського голови Вікторія Дротянко повідомила, що фотозона "алея відомих франківчан" повернеться на вулиці міста вже цими вихідними.

Чиновниця підкреслила, що фігури будуть переміщатися між Вічевим майданом і "стометрівкою", а також розповіла, чому їх прибрали після розміщення.

"Тимчасово забрали, тому що ми їх не зможемо зберегти, якщо вони будуть кожен день на вулицях міста. Вирішили, що ми в суботу і неділю будемо виставляти їх або на Вічевому майдані, або ж на стометрівці, або ж на площі Франка" - сказала Вікторія Дротянко.

Варто зазначити, що фотозону під назвою "алея відомих франківчан" відкрили у Франківську 19 грудня. Вона представляє з себе кілька фігур відомих уродженців Франківська, які розміщені посеред міста. Так, кожен франківчанин має можливість сфотографуватися з улюбленою знаменитістю.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Серед фігур відомих франківчан представлені: Тіна Кароль, Василь Вірастюк, Ірма Вітовська, Юрій Андрухович та інші.

Алея відомих франківчан, фото: Фіртка
Алея відомих франківчан, фото: Фіртка
Алея відомих франківчан, фото: Фіртка

Нагадавши, від конуса Януковича до капелюха Кличка: як змінилася ялинка в Києві за 10 років

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві закриють ярмарки через масові гулянь на відкритті ялинки: дошастались

Також, "Знай.uа" писав, що київські кози причепурилися до свята і окупували головну ялинку: "Дамочки, ви куди?"