Дружина мера Івано-Франківська Оксана Марцінків розповіла, як познайомилася з чоловіком і як їх заміжжя вплинуло на її життя.

Детальніше про це жінка повідала в інтерв'ю порталу "Вежа".

Як заявила Оксана Марцінків, головні завдання в її житті-виховання сина і сім'я. Крім сімейних справ жінка також захоплюється поліграфією газет, шиє одяг і вирощує Кімнатні рослини. Вона розповіла, що вдома їх вже більше 50 штук, і вона постійно поповнює колекцію екзотичними саджанцями.

"Живемо ми просто ходимо пішки, навіть на роботу, в планах пересісти на велосипеди. Але вже є негативний досвід, нещодавно у нас вкрали велосипед", - розповіла Оксана.

З чоловіком Русланом, який зараз є мером Івано-Франківська, вона познайомилася 17 років тому на дискотеці в смт. Отинія. Тоді у них зав'язалися дружні стосунки, які пізніше переросли в романтику. Одружитися вони вирішили лише після закінчення університету.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Вже після закінчення інституту ми вирішили одружитися. Руслана відразу направили до Харкова працювати. Я поїхала за ним. Ми прожили там близько року... Такий ритм життя спонукав чоловіка взяти відкріплення. Тому ми повернулися в Івано-Франківськ. Зняли однокімнатну квартиру, і так почалося спільне життя тут. З часом у нас народився синочок Святослав", - згадує дружина мера.

Оксана Марцінків з сином / фото: Facebook
Оксана Марцінків з сином / фото: Facebook

"Ми прогулювалися по вулиці, і він зробив мені пропозицію. Я була ошелешена-зовсім не очікувала. У той час мені інше Було в голові. Будувала власні плани, думала про кар'єру, була сповнена амбіціями. Але така несподіванка стала найкращою роботою мого життя", - каже Оксана Марцінків.

Оксана розповіла, що після обрання Русалана мером міста, він ніяк не змінився. Він рідко просить дружину допомогти зі справами на роботі, адже у них є чіткі розмежування за обов'язками – Оксана займається будинком, а Руслан – роботою. Лише іноді градоначальник радиться з нею щодо білбордів і листівок.

"Спокій він знаходить вдома. Чоловік дуже любить читати, це його заспокоює. Паралельно вмикає телевізор і одним оком дивиться в телевізор, іншим - в книгу, і ще з нами встигає поговорити", - підсумувала дружина мера Франківська.

Нагадаємо, що Марцінків назвав міський бюджет 2021 найгіршим за всі роки.

Як повідомляв портал Знай.иа, Руслан Марцінків готовий співпрацювати з Буковелем, щоб залучити туристів до Франківська.

Також Знай.иа писав, що мер Франківська Марцінків став на захист легендарного ринку "П'ятачок".