Відома українська співачка і дочка народної артистки Ніни Матвієнко Тоня порадувала фанатів теплим знімком матері.

Відповідний кадр виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Тоня Матвієнко славиться не тільки завдяки зірковій матері, а й своєю творчістю, якою регулярно хвалиться на просторах мережі. 39-річна артистка має тисячі фанатів і не поступається в таланті Ніні Матвієнко.

Нещодавно в її Insta-stories з'явилося фото, на якому Тоня показала вбрану маму. Сама виконавиця залишилася за кадром, а ось Ніна Матвієнко блиснула неймовірним вбранням. Артистка постала в темній сукні до підлоги, прикрашеній традиційним українським орнаментом білого кольору. Доповнити образ вона вирішила білими чобітьми, обручем, сережками і кільцями з дорогоцінними каменями.

Тоня Матвієнко була не багатослівною, підписавши кадр"Мама".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Тоня і Ніна Матвієнко показали, в чому зустрінуть Новий Рік. Ніна вирішила зустрічати Новий 2021 рік в кораловій сукні і стильних прикрасах, посипаних дорогоцінними каменями. На фото народна улюблениця в обручі, з сережками і браслетом позує у себе вдома на тлі пишної ялинки.

Як повідомляв портал Знай.иа, зять Матвієнко Арсен Мірзоян роздерся на снігу: "раскарячка" крутіше, ніж у Волочкової.

Також Знай.иа писав, що Тоня Матвієнко опублікувала на своїй сторінці в соцмережі смішний ролик, на якому постала в ролі телеведучої на каналі M1.