Маленькому українцю терміново необхідна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації" Мама і немовля " в соцмережі Facebook.

Завдяки допомозі небайдужих людей новонароджений Микита зміг пережити першу операцію, однак на цьому його страждання не закінчилися, адже хлопчикові необхідна основна операція на головному мозку.

Сама операція для Микити безкоштовна, однак для покупки витратних матеріалів і шунтуючої системи рідним хлопчика необхідно зібрати суму в 30 000 гривень.

Микита, фото: Facebook Мама і немовля
Микита, фото: Facebook Мама і немовля
Микита, фото: Facebook Мама і немовля

На жаль батьки хлопчика не мають можливості зібрати дану суму в короткі терміни, тому змушені просити допомоги у небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

"Сім'я за час лікування матеріально виснажена і просить кожне добре серце про допомогу. Микитка витримав вже дуже багато і зараз це єдиний шанс на одужання і можливість нарешті поїхати додому. Просимо максимального перепосту та поширення, це вже шанс на те, що добрі серця об'єднаються у боротьбі за ще одне дитяче життя!" - зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадаємо, що у Тернополі дитина померла, з'їв зернятко кукурудзи

Як повідомляв портал "Знай.uа", юну українку на очах у матері спалює агресивний рак, рідні в сльозах благають про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі дитина проковтнула пакет і померла на руках матері