Руслан Марцінків привітав франківчан p Новим роком. Відеопривітання мер Франківська опублікував на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків записав відеопривітання для мешканців міста та побажав їм багато посмішок, любові та перемог у всіх починаннях.

Руслан Марцінків звернувся до франківчан і підкреслив, що всі жителі міста об'єдналися для зустрічі Нового року, як одна велика сім'я.

"Ми назавжди запам'ятаємо це рік, як рік змін повний несподіванок і тривог. Але що б там не було, ми завжди залишалися людьми, підтримували один одного і вірили в краще. І ось, зібравшись за різдвяним столом у колі найрідніших ми подякуємо Богові за те, що маємо затишок у домівках" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з відеопривітання: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з відеопривітання: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з відеопривітання: Facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього він побажав франківчанам благословення Господа і багато радості у 2021 році.

"Нехай 2021 рік принесе стабільність і добробут, багато щасливих посмішок і перемоги на всіх фронтах, а Різдвяні свята зігріють наші серця любов'ю. Щасливого Різдва і Нового року. Хъристос народився!" - привітав франківчан Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що покійного Кернеса "воскресили" у Харкові: "Дихає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Чернівців Клічук пробачив журналістів за "наклеп" у суді: "Ми всі були напружені"

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий підклав львів'янам під ялинку величезну свиню: "Золоті батареї?"